شرکت مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان در گفتگوی رادیویی صداو سیمای مرکز گیلان

به گزارش روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای گیلان،  رحیم عطایی پور به تبیین برنامه مهارت آموزی در محیط کار واقعی و برنامه های غنی سازی اوقات فراغت  در برنامه رادیویی صداو سیمای گیلان پرداخت

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان در گفتگوی رادیویی صداو سیمای مرکز گیلان  از آغاز اجرای طرح کشوری مهارت آموزی در محیط کار واقعی با هدف ایجاد اشتغال مولد و پایدار در جامعه برای افراد دارای سن قانونی کار در این استان خبر داد.

وی افزود: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی ، ایجاد خودباوری در مهارت آموزی برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی به ویژه در صنایع دستی، کمک به بنگاه های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی مستعد و توانمند از جمله دیگر اهداف اجرای این طرح است.

مهندس عطایی پور در رابطه با فرآیند اجرای این طرح بیان داشت: همه بنگاه های اقتصادی فعال دارای مجوز از یکی از دستگاه های اجرایی ، می توانند به عنوان واحد پذیرنده برای مشارکت در این طرح تقاضا دهند.

عطایی پور ادامه داد: بنگاه های اقتصادی به تناسب نوع فعالیت شان حداقل 70 ساعت آموزش و حداکثر یک سال می توانند با دریافت مجوز از اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان تا حداکثر سه مهارت آموز را به عنوان شاگرد به خدمت گیرند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان در رابطه با مزایای این طرح برای بنگاه های اقتصادی خاطرنشان کرد: بنگاه های اقتصادی در صورت داشتن شرایط لازم به عنوان مرکز یادگیری تلقی شده و استاد کار مربوطه پس از تعیین صلاحیت به عنوان یکی از مربیان آموزشگاه های مهارت در سطح کشور شناخته می شوند.

رحیم عطایی پور با بیان این که تعهد استان گیلان در اجرای این طرح مهارت آموزی دو هزار و 70 نفر در سال 96 است، اظهار امیدواری کرد با توجه به فعالیت بنگاه های اقتصادی در استان گیلان و تعطیلات تابستان برای جوانان به این تعهد عمل کنیم.

وی بیان داشت: مهارت آموزانی که در این طرح پذیرش می شوند پس از اتمام زمان طرح از سوی بنگاه های اقتصادی به آزمون های پایان دوره معرفی شده و پس از تعیین صلاحیت و قبولی در آزمون های مربوطه گواهینامه مهارت سازمان را دریافت می کند.

 

عطائی پور بیان داشت: فرم درخواست بنگاه های اقتصادی در سایت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان به آدرس http://www.guilantvto.ir قابل دریافت است.

وی در ادامه افزود:لازمه توانمندسازی منابع انسانی در يک جامعه داشتن مهارت های گوناگون است وتلاش ما اين است که جوانان با گذراندن  دوره های مهارتی در فصل تابستان حداقل يک مهارت را به دست آورد به همين دليل مراکز فنی و حرفه‌ای، موسسات آموزشگاههای آزاد در سطح استان در خدمت  ارائه خدمات آموزشی می باشند تا فضای غنی و پرباری را برای آنان فراهم کنند.

مديرکل آموزش فنی و حرفه ای هدف از اين برنامه ها  راغنی سازی اوقات فراغت و توانمندسازی مهارتی جوانان متناسب با جامعه هدف بازار مورد نياز و توسعه فرهنگ مهارت آموزی رادر استان برشمرد.

شايان ذکر است اين آموزش ها شامل مهارت آموزی در رشته  های مختلف در حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی و صنايع دستی در مراکز آموزشی در سطح استان می باشد

  • تاریخ درج : ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱ تير ساعت ۰۷:۵۰
  • تعداد بازدید: 3375